Voor meer informatie 1 op 1 opleiding:

  Naam:*

  E-mail:*

  Telefoonnummer:*

  1-op-1 traject tot yogadocent

  Uniek is de persoonlijke ontwikkelings-opleiding tot yoga docent, waarbij je jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelt, en de stap maakt naar het geven van (individuele) yogalessen, waarbij je gebruik maakt van je eigen ervaringen, ontwikkelingen en intuïtie.

  Voor Wie
  Als je geïnspireerd bent door yoga, dat je voelt dat het zoveel voor je doet/heeft gedaan, dat je dit graag over wilt brengen aan anderen, dit kan aan je kinderen/ouders/vrienden zijn, of aan de aan de mensen om je heen, het liefst individueel of in een klein groepje. Als je al therapeut/docent/trainer/ leerkracht bent en je nog meer uit jezelf wilt halen en uit de mensen om je heen. Als je meer wilt weten over yoga en je het gevoel hebt dat je meer kunt dan je op dit moment doet. Tijd voor jezelf, voor je eigen ontwikkelingen, en 1 op 1 aandacht om uit jezelf te halen wat er inzit op jouw eigen niveau en naar eigen wensen.

  (Leer)Doel(en) Ontwikkelings-Opleiding
  Alle basis leerdoelen en theorie van het eerste jaar plus: Hoe kom je door yoga bij je kracht. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe ontwikkel ik mijn intuïtie? Dit gaan we uitzoeken, zowel lichamelijk als geestelijk: Wat vertellen de houdingen jou?, welke houdingen gaan je eenvoudig af en bij welke voel je weerstand. Wat doet de adem in de houdingen en waar adem jij? Door je lichaam en geest samen te laten werken ontstaat er een persoonlijke ontdekkingsreis en krijg je antwoorden van binnenuit, hier gaan we naar op zoek.

  Houdingen overbrengen
  Wil je yoga individueel overbrengen of in (kleine) groepen?
  Welke doelgroep heeft je voorkeur? bij welke doelgroep past welke vorm van yoga? dit kan van alles zijn kinderen, tieners, ouders…

  Hoe stel je een les voor een kleine groep samen, hoe stel je een individuele les samen. Leren observeren en begeleiden van de persoon/personen aan wie je les geeft. Kijken hoe iemand een houding uitvoert en waar je d.m.v. begeleiding kan verbeteren en/of kan verdiepen.Herkennen waar blokkades zitten, hoe je die met welke houdingen kunt ‘bereiken’ en ‘los’ kunt maken en men hier bewust van laten worden.

  Start opleiding en contact uren
  Omdat het een 1 op 1 traject is kunnen we samen een planning maken.
  Dit kan wekelijks of tweewekelijks en duurt per keer een dagdeel of in overleg een dag dit is persoonsafhankelijk. En neemt 9/10 maanden in beslag, bij 1 keer in de twee weken een dagdeel en bij bijeenkomsten iedere week duurt de opleiding 5/6 maanden. Alles naar eigen kunnen en binnen de eigen mogelijkheden. Contact uren ± 100.

  Eind opdracht
  Volledige yoga les geven.

  Investering:
  € 2750,- euro (incl. 21% btw) bij betaling in een keer voor start opleiding, incl. inschrijfgeld 250,- euro en incl. koffie, thee, opleidingsmap. Voor start vindt er altijd een intake gesprek plaats.