Mariska Roest Yoga Nu

Mariska Roest

Hallo, mijn naam is Mariska Roest. Ik geef Hatha Yoga, Yin Yoga en Sinne Yoga bij Yoga Nu. Ik ben moeder van 3 puberende tieners en woon samen met mijn vriend en zijn puberzoon in Emmeloord. Ik werk parttime als financieel medewerkster bij een bedrijf in Urk.

Op advies van Sandra ben ik in 2014 de eerstejaars Yoga Docentenopleiding bij Yoga Nu gaan doen. Sinds september 2015 geef ik hier met plezier yogalessen. Iedere woensdagavond geef ik Hatha yoga voor mensen die kennis willen maken met yoga en het vaak moeilijk vinden de eerste stap te nemen. Natuurlijk zijn ook gevorderden van harte welkom in deze les. Hatha Yoga is een zachte vorm van yoga waarbij rust en adem centraal staan. Er wordt aandacht besteedt aan houding, adem en ontspanning waardoor je je lichaam sterker en leniger maakt.

Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen maar houdingen. Het geeft mij innerlijke rust en houdt mijn lichaam soepel. Doordat je bewust met je lichaam bezig bent, voel je je eigen grenzen beter aan. Verder vind ik het heel prettig om te doen!

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn les.

Namasté, Mariska