Sam v-d Velde Yoga Nu

Samantha Voogt

Hallo ik ben Samantha Voogt, maar wordt meestal Sam genoemd. Ik geef bij Yoga Nu Hatha Yoga en Sinne Yoga en ik ben daarnaast ook, indien nodig, een vervanger voor de Zwangerschap Yoga

Tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik zwangerschapsyoga gedaan. Daar heb ik veel aan gehad voor, tijdens en na de bevalling. Om na de zwangerschap weer rustig mijn lichaam te laten wennen ben ik Hatha yoga gaan doen. Ik ben me meer gaan verdiepen in yoga en de verschillende vormen van yoga. In 2017 heb ik de opleiding tot yoga docent bij Yoga Nu afgerond en ik vind het ontzettend leuk om les te geven en me daarin te ontwikkelen.

Vaak wordt gezegd dat yoga zweverig is, ik vind yoga het tegenovergestelde van zweverig. Door yoga wordt je meer bewust van je lichaam. Je merkt veranderingen eerder op en voelt beter wat jouw lichaam nodig heeft.

Het leuke aan yoga is dat iedereen het altijd kan doen. Het is een rustige en ontspannen manier van lichaamsbeweging, en tegelijk heel intensief. Als je je lekker in je lichaam voelt, voel je je geestelijk ook beter.

Groet, Sam